Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bt alapítás –  A székhely lényege: székhelyszolgáltatásról 3.

Az előző kettő Bt alapítás bejegyzésekben a székhely, és a székhelyszolgálat kapcsolata, előnyei volt a téma.

Arról volt szó többek között, hogy milyen előnyei vannak ennek a szolgáltatásnak, miért hasznos.

Beszéltünk arról is, hogy különböző szolgáltatásokat lehet igénybe venni. Ezeknek az ára változó, sok mindentől függ, többek között attól is, hogy hol szeretnének székhelyet igényelni.

Hogyha a fővárosba szeretnék, akkor ott sem egyen árak vannak, hiszen attól függ, hogy melyik részére kérik. Kérhetik, akár IPA-mentes területre is.

Mit jelent az, hogy IPA-mentes?

Azt jelenti, hogy iparűzési adómentes településre kérik a székhely címet, amely esetében nem kell megfizetni a település önkormányzatának azt a bizonyos kettő százalékot.

Ez az adó az önkormányzatoktól függ, ezért mindenképpen figyeljék, mert egyre több ilyen település szűnteti meg az adómentességet. Ennyit a székhelyszolgáltatás egyéb szolgáltatásairól.

A következő Bt alapítás bejegyzés során egy érdekességet nézünk meg, amely kapcsolódik a székhelyhez, a szolgáltatáshoz egyaránt.

Tartsanak akkor is velem!

0 Tovább

Bt alapítás –  A székhely lényege: székhelyszolgáltatásról 2.

A székhelyszolgálat nem csak egy egyszerű székhely cím biztosításából áll. Lehet kérni, hogy ott alapítsák meg a céget.

Ez azt jelenti, hogy van a szolgáltatónak ügyvédje, így ügyvédi segítséget, tanácsot is kaphatnak, hogy ha szükséges.

Ez jól jön akkor, hogy cégmódosításra lesz majd szükségük, akár ilyen szolgáltatást is igénybe vehetnek bármikor.

Ezen kívül kérhetnek még könyvelői segítséget is a társaságuk számára. Természetesen az árak ezeknek a szolgáltatásoknak az igénybevételétől függően változnak, amit mindenképpen tartsanak szem előtt.

Ne tévesszék össze azokkal az árak, amelyek kötelezőek, és mindenképpen ki kell őket fizetni, mindegy, hogy hol történik a Bt alapítás vagy a módosítás.

Attól is függhet még az ára a szolgáltatásoknak, hogy a székhely címet hova kérik. Ezekről a lehetőségekről a következő Bt alapítás, székhely bejegyzésben tudhatnak meg többet.

Hogy ha kíváncsiak rá, ne hagyják ki, tartsanak velem akkor is!

0 Tovább

Bt alapítás –  A székhely lényege: székhelyszolgáltatásról

Ahogyan ígértem, ma a székhelyszolgáltatásról esik sző bővebben. Érdemes megnézni, hogy hogyan kapcsolódik a székhelyhez a Bt alapítás során a szolgáltatás is.

Nem csak maguk a társaságok tudják biztosítani a székhelyeket, hanem az úgynevezett székhelyszolgáltatók is.

Ezek olyan cégek, amelyek más gazdasági társaságoknak adnak rendelkezésre álló székhelyként felhasználható címet. Ezeket bejelenthetik székhelyükként, amikor a Bt alapítás történik.

Természetesen mindez, anyagi vonzattal jár.

A szolgáltatótól függően kérhetnek címet félévre, egy évre vagy akár többre is. Tulajdonképpen itt ugyanaz történik, mint egy rendes székhelyen, hiszen itt is átveszik a leveleket, megőrzik őket, felkészülnek a revíziókra, fogadják a tárgyalópartnereket, igaz nem Önök helyett, hanem úgy, hogy tárgyaló helyiséget biztosítanak, hogy ha szükséges.

Jó, és hasznos szolgáltatás, főleg, hogy ha arra gondolnak, hogy milyen egyéb szolgáltatásokat lehet még igénybe venni.

A következő Bt alapítás cikkben megnézzük, hogy még milyen egyéb szolgáltatásokat lehet igénybe venni a székhelyszolgáltatóknál.

0 Tovább

(új) Bt alapítás INGYEN - székhelyszolgáltatás

blogavatar

Ingyen Bt alapítás INGYEN - székhelyszolgáltatás is, Budapesten és Újlengyelben.

Utolsó kommentek